Vin, mat och kulturresa till Moldavien

Vin, mat och kulturresa till Moldavien29 Sep 10:30 - Chisinau
Chisinau, Moldova

Route

Flyg och bussresa 2018 29/09-04/10.
Vi flyger från Arlanda till Chisinau.
Alla tar sig till Arlanda flygplats på egen hand!
Pris: 7500kr./person
Enkelrumstillägg 1200kr.
All-inklusive ingår dvs.flyg och buss,
hotel **** mat,dryck, 3 vinprovningar.
Fria aktiviteter under en dag då man står själv för lunch och middag.
Obs! Anmälningsavgift 1500kr. som är bindande och återbetalas inte! Först till kvarn! Sista anmälningsdatum 2017.12.31.
Fyra månader (120 dagar) efter sista anmälningsdag betalas resterande belopp av den totala kostnaden för resan.Bg.nr. 818-4087 elller Swish nr.1234838926
Vid anmälan skickas en detaljerad reseprogram
och DanasTemaresor bokningsvillkor till eran mejl adress.
För mer info och anmälan ring:
Dana Bencze 073-9066679
Varmt välkomna!

Resevillkor

* Betalning
Direkt vid anmälning betalas en anmälningsavgift, senast fyra månader (120dagar) efter sista anmälningsdag betalas resterande belopp av den totala kostnaden för resan.

* Återbud
Anmälningsavgiften är bindande och återbetalas ej. Resterande belopp av den totala kostanden för resan betalas endast tillbaka om återbud lämnas innan slutdatum för resterande belopp av den totala kostanden av resan. Återbud efter slutdatum för resterande belopp återbetalas ej.

*Pass
Resenären ansvarar själv för sitt pass giltighet, samt att passet stämmer överens med de villkor som krävs av det besökande landet. Exempel har Moldavien specifika bestämmelser gällande passets giltighetstid.
Resa till och från flygplatsen i Sverige
Som resenär har du eget ansvar att ta dig till och från den angivna flygplatsen i Sverige. Man ansvarar själv för att befinna sig i angiven tid samt plats på flygplatsen för samling.

*Check in och Bording
Resenären ansvar själv för incheckning av bagage och dess vikt och mått, samt att vara i tid till den angivna gaten för Bording. DanasTemaresor står inte för eventuella kostnader som uppstår när resenären missar planet. Som resenär står man själv för bokning av ny flygbiljett till resmålet samt de extra kostnader som kan tillkomma exempel transfer till hotellet. Ingen ersättning betalas tillbaka vid missad tid och aktivitet. Kom ihåg, var alltid i god tid!

*Tider
Resenären tar eget ansvar för att befinna sig på angivna tider och samlingsplatser. Befinner man sig inte vid samlingsplatsen vid angiventid finns det ingen garanti att gruppen väntar.

DanasTemaresor ansvarar alltid för att informera om viktig information gällande resan samt tider och samlingsplatser. DanasTemaresor finns alltid till hands när det uppstår frågor och funderingar.


Post Trip Extension Moldova

28 May 09:00 - 31 May 08:00 28 May 09:00 - 31 May 08:00 - Chisinau Chisinau
Chisinau, Moldova Chisinau, Moldova
Extend your Bulgaria Romania trip to Moldova, Europe's least visited country on the periphery of eastern Europe. $650. Price includes: Flight to Chisinau from Bucharest All...   More info


© 2019 Siguez