Peru 10 – 21 septembrie 2018

Peru 10 – 21 septembrie 201810 Sep 11:00 - 21 Sep 14:00 - Chisinau
CastorulCalator

Route

Haideți să descoperim una dintre cele mai fascinante atracții turistice din lume. Peru reprezintă inainte de toate leaganul civilizației incașe, țara conchistadorilor, locul în care specialistii afirmă că extratereștrii și-au construit aeroporturi iar turiștii jură ca vor reveni pentru a nu se știe cîtă oară. Peru este cea mai frumoasă, bogată, diversificată și fascinantă destinație a Americii de Sud. Chiar dacă este departe și mai putin accesibilă – aceasta țară a continentului american este una dintre puținele care merită orice efort pentru a fi “cucerită”.
Vom vizita:
Machu Picchu se află printre cele “7 minuni ale lumii contemporane”. Orașul a fost descoperit in 1911 de către un istoric american. Machu Picchu se intinde pe o suprafată de cinci kilometri pătrați, are temple, băi, case, apeducte și făntăni precum și o multime de trepte construite din piatră. Amplasarea privilegiată aproape de cer a fost un important centru religios și ceremonial al incașilor.Huayna Picchu – un lanț muntos înconjurat de rîuri, reprezintă un oras uitat al incașilor, aceștea au construit scări, temple și terase montane.
Salcantay – cel mai înalt virf al munților Vilcabamba, Anzi
Pikillaqta – un sit arheologic la 20 km de orasul Cusco.
Lima – capitala și cel mai mare oraș din Peru, situat la o altitudine de 101 metri deasupra nivelului mării, Este centrul comercial, industrial, financiar și cultural al țării. Orașul este localizat în văile dintre râurile Chillon, Rimac, Lurin. Se află pe coasta de vest a țării, în apropiere de portul Callao la Oceanul Pacific.

Perioada 10 – 21 septembrie 2018

Preț 1600 euro
și include:
- Zbor tur – retur din București
- Cazare.
- transport intern – tren, autobus.
- Ghid experimentat peste 160 tări experință
- Fotograf Profesionist, poze incluse.

Se achita suplimentar:
- mancarea
- taxe intrare.

Grupul se formeaza din maxim 10 persoane

Organizatori:
Viorel - www.facebook.com/viorel.rotaru.96?fref=ts
Roman - www.facebook.com/roman.friptuleac


Japonia - 30 aprilie - 10 mai 2019

30 Apr 13:00 - 10 May 16:00 30 Apr 13:00 - 10 May 16:00 - Chisinau Chisinau
CastorulCalator CastorulCalator
Călătorie de excepție prin Japonia în perioada cînd înflorește sakura! Pentru fotografi profesioniști și amatori, dar și pentru cei care iubesc odihna activa. Cost 1600€ și...   More info


© 2019 Siguez